1. Hjem
  2. Om oss
  3. Norsk Rørallianse

Norsk Rørallianse AS

- sammen om de beste løsningene

Norsk Rørallianse - NRA - ble startet høsten 2002 som et forpliktende og sterkt samarbeid mellom større, velrenommerte regionale norske rørentreprenører.

Målsettingen er at samarbeidet i NRA skal bidra til og styrke deltakerbedriftenes framtidige konkurranseevne og utvikling, og bedre deres forutsetninger for å kunne videreutvikle sine selskap som betydelige aktører i sine markeder under fortsatt lokalt eierskap.

Alle som er deltakerbedrifter i NRA opererer som før i det lokale markedet i egen regi og under vårt godt innarbeidete navn. Kunder flest vil derfor i det daglige ikke ha noen kontakt eller føling med deltakernes tilknytning til NRA. For alle våre kunder vil det imidlertid være en ytterligere trygghet å vite at vi som deltakere i samarbeid i NRA med andre av landets ledende rørentreprenører, har lagt et best mulig grunnlag for å kunne møte framtidens utfordringer på en god måte.

 

Mer om NRAs deltakerbedrifter

Dersom du vil ha en ajourført oversikt over de bedrifter som deltar i NRA, kan du klikke deg inn på NRAs hjemmeside, der du finner mer informasjon ved å gå videre under menypunktet ”Deltakere”.

nra-logo.jpeg  

rbk-partner.pngmester.pngmiljo.pngbvn.pngror.pngnra.png

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.